Składniki (na dwie porcje).

1. dwa kawałki fileta z pstrąga (lub łososia) bez skóry,

2. sos teriyaki,

 

Sposób przyrządzania.

Rybę zalać sosem i marynować około 2 godzin. Po tym czasie poddusić na przykrytej patelni po kilka minut z każdej strony. Wyśmienicie smakuje z kaszą z warzywami (tu: miks kasz z czarnuszką i zieloną soczewicą), brokułem i surówką,

Uwaga. Przepis na kaszę/ryż z warzywami znajdziecie w przepisie na kotlecik teriyaki.

07 lutego 2025

Pstrąg/łosoś teriyaki

Napisz do mnie

Kontakt

Formularz kontaktowy

Osoby zainteresowane kontaktem ze mną bardzo proszę o wypełnienie i przesłanie formularza 

Twój e-mail
Treść wiadomości
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Social media